Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio € 12.95
Rundercarpaccio met kappertjes, oude kaas, groene pesto
& pijnboompitten

Gerookte zalm € 11.50
Dun gesneden gerookte zalm met kruidenroomkaas, rode ui, ei,
croutons en komkommer

Surf & turf €  11.50
Spiesje van gamba’s en bacon met een kruidensaus

Caprese € 9.50
Van tomaat, mozzarella, verse basilicum en Balsamicostroop

Salade geitenkaas € 9.95
Diverse slasoorten, met walnoten, honing
en een geitenkaasloempia

Ham & meloen € 9.50
Meloen met Parmaham, zontomaat, groene kruidendressing
en pijnboompitten

Soepen

Mosterdsoep € 4.95
Een romige mosterdsoep met spekjes

Tomatensoep € 4.95
Huisgemaakte tomatensoep

Kerriesoep € 4.95
Met kruidige flensjes

Hoofdgerechten Vis

Papillot van kabeljauw € 21.50
Met een kokossaus en Oosterse groente

Zalm € 21.50
Zalmfilet met een kruidenkorst en dille roomsaus

Gamba’s € 19.50
Roergebakken gamba’s met couscous en een knoflooksaus

Hoofdgerechten Vlees

Entrecote € 23.50
Runder entrecote met een pepersaus

Duo van Kalf € 24.50
Combinatie van kalfsentrecote en kalfswang met een eigen jus

Gegrilde Tournedos € 25.50
Met een truffeljus

Parelhoen “Supréme” € 18.50
Geserveerd met een boerengarnituur en jus

Varkenshaas € 18.50
Omwikkeld met bacon en mosterd, geserveerd met thijmsaus

Hoofdgerechten Vegetarisch

Flensjestaart € 18.50
Gevuld met diverse groenten, brie, kaas en tomaat

Briebol € 18.50
In kadaif gefrituurde brie met roerbakgroenten en honing

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, warme groente en aardappelgarnituur passend bij het gerecht van uw keuze.

Desserts

Koffie de luxe € 6.50
Koffie met macarons, slagroomlikeurtje, bol ijs en een bonbon

IJsbombe “Van der Maas klassieker” € 6.50
Gefrituurd vanille–ijs  geserveerd met aardbeiensaus en yoghurt

Chocoladeijs € 6.50
Met spekkoek, vanillesaus en een Bastogne crunch

Kersenparfait € 6.50
Met kletskoppen en huisgemarineerde kersen

Brownie € 6.50
Met een caramelsaus en een crunch

Sorbet € 5.50
De klassieke sorbet