Arrangementen

4 daags Elephant Parade arrangement (half pension)

In de periode van 14 september tot en met 30 oktober willen we graag een glimlach op uw gezicht toveren! En dat doen we in samenwerking met de grootste verzameling van gedecoreerde babyolifanten ter wereld. De internationale kunsttentoonstelling Elephant Parade komt naar Ootmarsum. Het centrum van Ootmarsum, het kleurrijke hart van Twente, wordt in die periode opgesierd met tientallen kunstolifanten. Allen gemaakt door bekende kunstenaars en natuurlijk onze “eigen” kunstenaars als Ton Schulten, Maureen Knobben, Rene Leuveld en José Reuvekamp.  Al met een al een kleurrijk geheel dat u zal betoveren en zonder twijfel een glimlach op uw gezicht zal brengen.

Behalve in het centrum staan er ook enkele verstopt in het buitengebied. Natuurlijk bieden wij u hiervoor een passende wandel, fiets en autoroutes aan.

Wij hebben hier natuurlijk een speciaal arrangement voor gemaakt:

 

Elephant Parade Arrangement

Welkomst kopje koffie/thee

3 overnachtingen

3 x vier gangen dagmenu (Geen keuze)

3 x uitgebreid ontbijtbuffet

Elepehant Parade wandel- en fietsroutes

Gratis Wifi
Gratis Parkeren.

Prijs: € 157.50 per persoon
Exclusief toeristenbelasting (2,25 per persoon per nacht)

Boek nu

Meer info
De Elephant Parade is een internationaal rond reizende verzameling van bonte kunstolifanten met als onder liggend doel geld in te zamelen voor het behoud van de olifant. Het idee is ontstaan in 2006 toen vader en zoon  Spits kennis maakte met Moscha in het Friends of the Asian Elpehant Hospital.

Moscha was toen een baby olifant en gestapt op een landmijn waarbij ze haar linker voorpoot verloor. Mede door vader en zoon Spits heeft Mosch nu een prothese en is ze één van de vijf vaste bewoonsters van het olifanten ziekenhuis. Inmiddels ondersteunt de Elephant Parade via The Elephant Familie meer dan 160 projecten voor de gezondheid en behoud van Aziatische olifant. Dat doet zij in 6 van de nog 13 overgebleven leefgebieden van de olifant in onder meer Cambodja, India, Indonesië, Maleisië, Myanmar en Thailand