Voorgerechten
Carpaccio € 12.95
Rundercarpaccio met kappertjes, oude kaas, groene pesto
& pijnboompitten
Gerookte zalm € 11.50
Dun gesneden gerookte zalm met kruidenroomkaas, rode ui, ei,
croutons en komkommer
Surf & turf € 11.50
Spiesje van gamba’s en bacon met een kruidensaus
Caprese € 9.50
Van tomaat, mozzarella, verse basilicum en Balsamicostroop
Salade geitenkaas € 9.95
Diverse slasoorten, met walnoten, honing
en een geitenkaasloempia
Ham & meloen € 9.50
Meloen met Parmaham, zontomaat, groene kruidendressing
en pijnboompitten
Soepen
Mosterdsoep € 4.95
Een romige mosterdsoep met spekjes
Tomatensoep € 4.95
Huisgemaakte tomatensoep
Kerriesoep € 4.95
Met kruidige flensjes
Hoofdgerechten Vis
Papillot van kabeljauw € 21.50
Met een kokossaus en Oosterse groente
Zalm € 21.50
Zalmfilet met een kruidenkorst en dille roomsaus
Gamba’s € 19.50
Roergebakken gamba’s met couscous en een knoflooksaus
Hoofdgerechten Vlees
Entrecote € 23.50
Runder entrecote met een pepersaus
Duo van Kalf € 24.50
Combinatie van kalfsentrecote en kalfswang met een eigen jus
Gegrilde Tournedos € 25.50
Met een truffeljus
Parelhoen “Supréme” € 18.50
Geserveerd met een boerengarnituur en jus
Varkenshaas € 18.50
Omwikkeld met bacon en mosterd, geserveerd met thijmsaus
Hoofdgerechten Vegetarisch
Flensjestaart € 18.50
Gevuld met diverse groenten, brie, kaas en tomaat
Briebol € 18.50
In kadaif gefrituurde brie met roerbakgroenten en honing
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met een salade, warme groente en aardappelgarnituur passend bij het gerecht van uw keuze.
Desserts
Koffie de luxe € 6.50
Koffie met macarons, slagroomlikeurtje, bol ijs en een bonbon
IJsbombe “Van der Maas klassieker” € 6.50
Gefrituurd vanille–ijs geserveerd met aardbeiensaus en yoghurt
Chocoladeijs € 6.50
Met spekkoek, vanillesaus en een Bastogne crunch
Kersenparfait € 6.50
Met kletskoppen en huisgemarineerde kersen
Brownie € 6.50
Met een caramelsaus en een crunch
Sorbet € 5.50
De klassieke sorbet